Innebandynytt

innebandynyttInnebandy är en mycket populär sport i Sverige. Hundratusentals svenskar spelar innebandy på korpnivå eller som motionärer. Skolbarn i hela Sverige spelar regelbundet innebandy under gymnastiken och vi har en av världens bästa Elitserier, superligan.

Superligan har blivit så pass stor att man numera kan spela på matcherna via SvenskaSpel och andra spelbolag där man kan hitta riktigt bra odds med goda vinstchanser. Se aktuella odds hos spelbolag på SpelaSpel som är Sveriges största spel och bettingportal med speltips från svenska rekare.

Sverige är tillsammans med Finland världens dominerande innebandy nationer. Andra länder där innebandy blir allt mer populärt inkluderar Kanada, USA och Schweiz. Att allt fler länder bli allt bättra på innebandy är mycket bra för sporten och gör de internationella mästerskapen allt mer spännande. En minskad skandinavisk dominans är viktigt för att göra sporten mer populär internationellt. Ett stort antal olika länder har numera nationella innebandyförbund. (Listade här)

Det är inte konstigt att innebandy har blivit mycket populärt. Spelet har en lång rad starka sidor. Innebandy är ett bra spel för motionärer och har en relativt låg skaderisk. Sporten är trots detta mycket spännande och rolig att se på. När man ser innebandy på elitnivå så belönas man med mycket action och många mål.